Despre noi

Despre noi

Azaleea – Ajutor Acasă îşi propune să ofere familiilor clujene servicii de consultanţă în selectarea unei bone / babysitter, ingrijitoare  pentru vârstinici sau persoane cu nevoi speciale sau menajere potrivite pentru angajare, prompt şi profesionist. Astfel zâna Azaleea găseşte soluţia la una dintre cele mai mari probleme casnice, încredinţarea membrilor familiei şi a căminului dumneavoastra.

Azaleea îşi propune să susţină femeile active, preocupate în egală măsură de familie şi de carieră, mândre să-şi asume rolul de “suflet al familiei” şi dornice să le facă pe toate bine. In acelaşi timp felicităm şi admirăm bărbaţii care şi-au asumat aceste roluri, de a avea grijă de familie sub aspectul problemelor ei cotidiene, de a avea grijă de copii, de vârstnici… şi nu in ultimul rând, poate cei mai admirabili, nepoţii, verişorii, finii care fac pentru o rudă mai îndepărtată toate aceste căutări, pentru a-i ajuta şi a le fi alături. Azaleea işi va pune în valoare empatia speciliştilor săi, deopotrivă părinţi şi oameni de cariera, de succes, precum şi expertiza acestora în domeniul recrutării, selecţiei, evaluării şi trainingului de resurse umane.

Azaleea realizează aceste lucruri pentru dumneavoastră prin echipa sa de specialişti în resurse umane, cu o experienţa de mii de interviuri la diverse niveluri ale unor companii naţionale şi internaţionale şi multe familii mulţumite, în ţară si strainatate. Aflaţi mai multe despre ei la ECHIPA AZALEEA

Agenţia Azaleea – Ajutor Acasă în presă:

                                                          Stirile ProTv 27.06.2020 

ziardecluj bone bone babysitter menajere
articol Cu bona la psiholog
looktv bone menajere babysitter babysitting cluj
emisiunea S.O.S. LookTv 30.10.2013
YouTube Babysitting Cluj Azaleea
fragment emisiune LookTv pe YouTube Canal Azaleea Babysitting Cluj