Condiţii şi Tarife Candidati

Condiţii şi Tarife Candidati

Azaleea- Ajutor acasă comisionează candidaţii pentru serviciile de evaluare, consiliere profesionala şi căutare activă de angajatori.

Comisionarea candidatilor are loc, conform contractului discutat si semnat la inceputul demersurilor de cautare a unui loc de munca in domeniul ajutor acasa. 

Agenţia noastră gestioneaza o diversitate de selectii cu angajare imediata dar si  construieşte proactiv baza de date, pentru a fi promptă în relaţia cu familiile şi a le oferi în cel mai scurt timp informaţii preliminare despre potenţialii candidaţi. In acelasi timp, demersurile derulate integral vor scurta timpul pana la angajare in momentul in care vi se prezinta un post care va intereseaza.   De aceea vă încurajăm să parcurgem toate etapele de construire a dosarului, chiar dacă în momentul respectiv nu există un angajator compatibil. Un dosar complet va fi intotdeuna promovat prioritar faţa de un CV fără alte informaţii şi validări, deoarece familiile ne aleg pentru calitatea recomandarilor noastre.  Aceste demersuri sunt o investitie de timp si incredere in bonele, menajerele sau ingrijitoarele pentru varstnici cu care dorim sa colaboram si nu implica niciun cost pentru cea care isi doreste un loc de munca.

Comisionul aplicat pentru o bona, menajera sau ingrijitoare pentru varstnic, angajata prin intermediul nostru reprezinta 50% din valoarea salariului pe o luna, agreat cu familia  angajatoare. Acesta se plateste o singura data, la data incasarii primului salariu pe o luna intreaga.

Comisioanele sunt nerambursabile. In cazul în care colaborarea cu angajatorul încetează din motive neimputabile dumneavoastră, în primele 3 luni de colaborare cu acesta, agenţia reia căutarea unui alt angajator fără costuri suplimentare din partea dumneavoastra.