Condiţii Contractuale

Contractarea serviciilor Azaleea-Ajutor acasă presupune o primă vizită la sediul nostru pentru a ne prezenta nevoile dumneavoastră şi pentru a stabili criteriile de cautare a candidaţilor potriviţi. În momentul agreerii acestor capitole se va semna contractul de selecţie, pentru ca această colaborare să fie legala, fiscalizată şi să vă confere protecţia consumatorului la care aveţi dreptul.

Contractul va specifica obligaţiile părţilor, costurile şi etapele de achitare a acestora, intervalul de timp în care se va finaliza selecţia şi informaţiile şi serviciile de consultanţă de care veţi beneficia pe parcursul selecţiei, pentru a selecta, împreună cu consultantul de resurse umane, persoana potrivită. Contractul va asigura o lista de 3 persoane care respectă criteriile de competenţe (cunoştinţe, calificări, abilităţi) şi sunt motivate pentru sarcinile pe care doriţi să le încredinţaţi, împreună cu dosarul acestora de selecţie.

Pentru a acoperi primele cheltuieli din procesul de selecţie, clientul va achita un prim avans, reprezentand un procent din comisionul total de selecţie, pentru cheltuielile de recrutare, iar la finalul selecţiei, când alegeţi unul dintre candidaţi iar acesta acceptă oferta dumneavoastră de angajare, se achită diferenţa.

Comisioanele facturate de firma, asumate şi plătite de client sunt nerambursabile.