Azaleea-Ajutor Acasa - Agentie selectie Bona Cluj, Menajera Cluj si Aistent varstnici Clujbone, bona, bone cluj, bona cluj, menajere, menajera cluj
   

Condiţii şi Tarife

Azaleea- Ajutor acasă comisionează candidaţii pentru serviciile de evaluare, consiliere profesionala şi căutare activă de angajatori.

Comisionarea candidatilor are loc in 2 etape:

1. in momentul completarii dosarului cu toate documentele solicitate şi evaluarea psihologica - 30 de lei

Agenţia noastră construieşte proactiv baza de date, pentru a fi promptă în relaţia cu familiile şi a le oferi în cel mai scurt timp informaţii preliminare despre potenţialii candidaţi. De aceea vă încurajăm să parcurgem toate etapele de construire a dosarului, chiar dacă în momentul respectiv nu există un angajator compatibil. Un dosar complet va fi intotdeuna promovat prioritar faţa de un CV fără alte informaţii şi validări, deoarece familiile ne aleg pentru calitatea recomandarilor noastre. Taxa de constituire a dosarului se achită o singură dată.

Această taxă se achită doar după primul interviu, după ce agenţia şi candidatul consideră că există abilităţile necesare pentru a lucra in domeniu.

2. în momentul acceptării ofertei făcute de angajator, in interviul final - 50% din salarul primei luni, achitaţi din primul salar

Comisioanele sunt nerambursabile. In cazul în care colaborarea cu angajatorul încetează din motive neimputabile dumneavoastră, în primele 3 luni de colaborare cu acesta, agenţia reia căutarea unui alt angajator fără costuri suplimentare.

 

Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii în luarea deciziei de colaborare va invităm la Sediul nostru! şi vă vom răspunde tuturor întrebărilor.

Back